Praktisk - Amager Fælled

Find vej

Offentlig transport

Metro: Der går Metro til døren helt fra Islands Brygge Station til Bella center. Står du af ved DR byen og ved Sundby er få minutters gang fra stier ind til området. 

Se m.dk

Bus: Der går flere buslinjer langs Ørestads Boulevard. 250s stopper langs Artillerivej, som forbinder den sydvestlige og nordvestlige del af Amager Fælled. Bus 4a og 34 kan også tages til sydlige del ved bustoppestedet Vejlands Allé/Artillerivej 

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk

I bil

Der er adskillige P-muligheder omkring Amager Fælled. I den nordlige del af Amager Fælled kan du parkere ved Ørestads boulevard/August Schades vej (sidevej i rundkørsel). I sydlige del af Amager Fælled er der flere parkeringsmuligheder ved Vejlands Allé bl.a. ved Danhostel, og fra Vejlands Allé kan du dreje op ad Artillerivej, hvor du i starten af Artillerivej kan finde to parkeringspladser på henholdsvis venstre (mod motorbanen) og højre side. Fortsætter du lige ud af Artillerivej vil du støde på en p-plads til højre for Sønderbrosti og på to p-pladser videre op mod Grønjordsstien. 

Husk at orientere dig om P-forhold og P-skivepåbud på pladserne. 

Handicapfaciliteter

På Amager Fælled er der mange km i fladt terræn, som er fremkommelige for kørelstolsbrugere og gangbesværede. 
Der er betalings P-pladser langs østsiden af naturarealet ved DR-byen samt ved Bella Centeret og i parkeringshuset "Bjerget" overfor Bellacenteret. 

Færdselsregler i naturen – vis hensyn

Mange mennesker bruger naturen - og til vidt forskellige ting. 
Derfor er der lavet en række regler for brug af naturen. Reglerne er lavet, så turen ud i naturen bliver en god oplevelse for så mange som muligt.

Læs mere om regler i naturen på Naturstyrelsens hjemmeside. 

På cykel

Der må cykles på alle stier og skovveje, men vis hensyn til de gående

På hesteryg

Du må ride på de afmærkede ridestier og i skovbunden, hvor der er høje træer.

Læs også: Hvor må jeg ride?

Med hund i naturen

Hunde skal som udgangspunkt altid være i snor, og det bliver anmeldt til politiet, hvis man lader sin hund løbe løs. 

Læs også: Med hund i naturen