Book en lokal Naturparkguide i Naturpark Amager

Alle Naturparkguide har en bred viden om Naturpark Amager

Du kan booke en Lokale Naturparkguider, hvis du vil have en særlig oplevelse, hvor guide fortæller om natur, historie eller meget andet i Naturparken. De kan bookes til ture, kurser, aktiviteter eller formidling for skoler og institutioner rundt i hele Naturparken. De er alle selvstændigt erhvervsdrivende og uddannet gennem Friluftsrådes program for Lokale Guider. Hver enkel guide har forskellige emner og kompetencer, som man kan finde herunder. Det er også her du finder kontakt til den lokale guide og priser m.m.

 


 

Henriette Brink

TEMA/SPECIALE

Hvorfor er der veje på Kalvebod Fælled med navne som Granatvej og Kanonvej? Hvad har arbejdsløshed og Nike med Naturpark Amager at gøre? Det og meget mere kan du få fortalt om på en guidet vandre- eller cykeltur på Kalvebod Fælled.

Jeg bruger mine uddannelser som historiker og turistfører til at guide på dansk og engelsk i København og især i Ørestad, hvor jeg bor. Som lokal naturparkguide viser jeg også rundt i min fantastiske forhave, Naturpark Amager. Det er for mig fantastisk at kunne videregive min passion for et bynært naturområde, der er noget helt særligt, som byder på gode fortællinger og oplevelser, og hvor du kan opleve masser af fugle, sommerfugle, rådyr, får, heste og køer.

ALSO IN ENGLISH. I offer English guided walking and bike tours in Nature Park Amager. Please contact me for more info in English. See contact info below.

Turtilbud

Cykeltur på Kalvebod Fælled. 2,5 timer (ca. 15 km) til og omkring Pinseskoven. Turen starter og slutter ved Naturcenter Amager tæt på Vestamager Station (Metro), hvor der kan lejes cykler og hvor der er toiletter.

Vandretur på Kalvebod Fælled. 2,5 timer (ca. 10 km) i og omkring Pinseskoven. Turen kan starte og slutte ved P-pladsen for enden af Frieslandsvej eller på hjørnet af Kongelundsvej og Nøragersmindevej, hvor bus 33 og 36 holder.

Vandretur på Amager Fælled. 2,0 timer (ca. 8 km). Start og slut ved DR Byen Station (Metro).

Betingelser: Pris for 2-2,5 timers vandretur for op til 25 personer eller 2,5 timers cykeltur for op til 15 personer er 1750,00 kr. Turen betales kontant, med mindre andet aftales. Faktura udstedes. Ved afbestilling indenfor 72 timer før turens planlagte start eller ved ’no-show’, betales turens fulde beløb.

Kontakt: Tlf. 27598920 eller e-mail: Obfuscated Email


 

 

Sabba Mirza

TEMA/SPECIALE:

Har du/I brug for ro, nærvær, fordybelse?

Jeg arrangerer ture og aktiviteter for 9.-10. klasser, gymnasieklasser og for studerende på videregående uddannelser, som har brug en pause fra den hektiske hverdag foran skærm og i indendørs miljøer. Vi skal være ude i naturen, mærke livet og have det sjovt.

Om mig: jeg har en forskningsbaggrund og har undervist studerende i mange år. Det har givet mig et indgående kendskab til unge menneskers forventninger, udfordringer og drømme.

Turtilbud

Vi taler sammen om jeres ønsker til turen og indhold og jeg planlægger herefter. Jeg har erfaring med at unge mennesker gerne vil tale om:

 •          Tur 1 Sårbarhed, trivsel og præstationsfremmende kulturer.
 •          Tur 2 Perfekthedskultur og ensomhed.
 •          Tur 3 Fremtidsdrømme og muligheder.

Betingelser: en tur varer ca. 3 timer og koster 3000DKK ekskl. moms. Antal gruppedeltagere 5-20. Ved aflysningen 48 timer inden tur refunderes betalingen ikke.

Link: Du kan læse mere om mig på www.mylawstory.org

Kontakt: Obfuscated Email


Michael Jørgensen

TEMA/SPECIALE:

Zoo og naturfaglig konsulent Naturvejleder siden 1984. Guide ture for alle aldersgrupper f.eks. - Naturen i børnehøjde, Tema rollespil i naturen eller Familie aktiviteter i naturen.

Naturaktiviteter for særlige grupper, herunder ældre og børn og unge med særlige behov.

Turtilbud

Naturen i børnehøjde

Tema rollespil i naturen

Naturkurser for pædagoger, lærere og naturvejledere.

Lejrbålsaktiviteter med røverhistorier og storytelling for virksomheder, familier og specialgrupper.

Betingelser: Fremgår af hjemmeside og flyers.

Link:

Biozooinformation 

Børn, dyr og natur:

Kontakt: Obfuscated Email Telefon. +45 31360080

 


 

 
Peter Neustrup-Jensen

TEMA/SPECIALE:

Guidede cykelture.

 •          Hvor stor er og hvad laver man i Naturpark Amager?
 •          Hvad er Pinseskoven, Svenskeholmen, Storehøj og Amagerarken?
 •          Kan man cykle gennem Kalvebod Fælled og Kongelunden?
 •          Er der en TROLD i Naturpark Amager?
 •          Hvorfor hedder vejene på Kalvebod Fælled Granatvej og Kanonvej?
 •          Hvad har militæret, arbejdsløshed og Nike batterier med Naturpark Amager at gøre?

Dette og meget mere kan du få fortalt om på en guidet cykeltur gennem Naturparken Amagers områder.

Jeg bruger cyklen som dagligt transportmiddel og tilbyder derfor også guidede ture på cykel.

Som lokal naturparkguide i Naturpark Amager bruger jeg HELE naturparkens område - lige fra Islands Brygge (Amager Fælled) og til Dragør. Det er for mig fantastisk at kunne videregive min passion for cykelture og et bynært naturområde, som byder på gode fortællinger og oplevelser, og hvor du kan opleve masser af fugle, sommerfugle, dådyr, får, heste og køer og ikke mindst plantelivet.

Som lokal naturparkguide i Naturpark Amager bruger jeg HELE naturparkens område - lige fra Islands Brygge (Amager Fælled) og til Dragør.

Cykeltur i Naturpark Amager laves efter jeres ønsker og længde. Og vi aftaler altid længde, indhold og pris, inden vi starter. Vi kan også tilbyde ture inkl. frokostkurve, bålmad, sanketure og/eller undervisning. 

Ture:

 •          Den KORTE er ca. 5 km.
 •          Den MELLEMSTE er ca. 15-20 km
 •          Den LANGE er + 35 km.
 •          Eller efter ønske...

Alle turene starter og slutter ved Naturpark Amager tæt på Vestamager Station (Metro), hvor vi kan formidle leje af cykler og hvor der er toiletter.

Betingelser: Turen betales kontant, medmindre andet aftales. Faktura udstedes. Ved afbestilling indenfor 72 timer før turens planlagte start eller ved ’no-show’, betales turens fulde beløb.

GRATIS Senior ture:

Hver ONSDAG kl. 10:00 cykler jeg med Cykelfælleskabet for seniorer på Vestamager.

Vi starter ved IldsjælehusetNaturpark Amager og turene er forskellige hver onsdag.

Senior turene er for +65 segmentet og er GRATIS! Eneste betingelse er, at du har en brugbar, lovlig cykel og en cykelhjelm.

Kontakt:  e-mail: Obfuscated Email, Telefon +45 26388000 eller CVR nr.: DK24976947


 

Dianna Khalidan

TEMA/SPECIALE:

Kom med ud i Naturpark Amager og oplev naturens mange facetter.

Jeg har en baggrund som sygeplejerske, hvor jeg bruger naturen som terapeutisk redskab. Derudover elsker jeg naturen og det naturen tilbyder, være det skønne oplevelser, mad, dyr, planter, højt til himlen, en rusketur i vind og vejr, hygge, heling eller ro.

Året rundt kan du tage med mig ud i vores skønne lokale naturpark og komme tæt på naturen. Se den, lytte til den, røre ved den, ligge i den, dufte til den og smage på den. Du får et indblik i den bynære naturs plante- og dyreliv, samtidig med at du får mulighed for at mærke dig selv i og med naturen.

Hvilke ture tilbyder jeg?

1. Kom ud og oplev Naturparken. Til dig der vil opleve den bynære natur og lære om kulturhistorien bag stierne vi går på, høre om de planter og dyr vi ser på de forskellige årstider og tale om emner som fx biodiversitet, miljø og klima.

2. Naturlighed – oplev naturens heling. Til dig der vil opleve naturen gennem en naturterapeutisk tilgang, hvor du lærer dig selv bedre at kende igennem naturen. På denne tur er der plads til at udfolde de mere ømme og personlige emner. Denne tur kan max rumme 10 personer.

3. Guidet affaldsindsamling. Til dig der vil være med til at holde naturen ren og samtidig ønsker at lære om genanvendelse, genbrug, bæredygtighed og ressourcer, affald i naturen og dens betydning, miljø, klima og meget mere. Turene er egnede til børn og børnefamilier.

(Obs. Den årlige ’Danmarks Affaldsindsamling’ som afholdes hvert forår, kan du finde info om på https://www.affaldsindsamlingen.dk/).

Betingelser

Pris per tur 2000,00DKK inkl. moms. Turen afholdes som udgangspunkt uanset vejret. Ved aflysning indenfor 48 timer, refunderes betaling ikke.

Turene foregår til fods, har en varighed på ca. 2,5 time og starter og slutter som udgangspunkt ved Naturcenteret, Granatvej 5, 2770 Tårnby (Tæt på metro og bus 33).

Herudover tilbyder jeg individuelt tilrettelagte ture for enkelte personer, par, familier, samt fysisk eller psykisk hæmmede personer. Kontakt mig for mere info.

All tours are offered in English and Arabic, please contact me for further details.

Kontakt: Dianna KhalidanObfuscated Email, Telefon +45 29906621