9000 steps - et forførende danseritual i Naturpark Amager

Publiceret 24-07-2018

Bliv magisk forført i Naturpark Amager tirsdag d. 31. juli og onsdag d. 1. august, når storbyteatret Metropolis præsenterer 9000 STEPS, der med performance og kunst inddrager byrummene og naturen tæt på byen.

9000 steps igang med deres danseritual

På 1 ton salt, 1 ton jord eller 1 ton sand hvirvler seks dansere rundt. Legende og glædesfyldt i en sublim forening af præcision og kaos. En endeløs række af cirkler, kurver og spiraler formes, sløres og opløses med dansernes kroppe og tegner aftryk i det porøse underlag. Et flygtigt, levende billedværk, som Beuys, Pollock og Long ville have elsket.

Koregraf Joanne Leighton har forelsket sig i dette forførende ritual som manifesterer sig ved dagens begyndelse og afslutning på tre steder med vidt forskellig karakter og med hver sin reference til salt, jord og sand. 

Oplev denne ekstraordinære performance enten i skumringen tirsdag d. 31. juli kl.19.30 eller ved daggry onsdag d. 1. august kl.7.30. Der er gratis adgang.

– Mødested: Naturcenter Amager, Granatvej 3-15, 2770 Kastrup. Derfra cykler vi 15 min. til spillestedet.
– Har du ingen cykel, kontakt 
Obfuscated Email

Varighed: 65 minutter

Anbefales fra: 10 år

Få hele beskrivelsen og læs mere om eventen her: www.metropolis.dk/9000-steps-joanne-leighton/ 

Få mere at vide

9000 STEPS præsenteres af storbyteatret Metropolis, der sommeren igennem præsenterer performance og kunst i byens rum i København. Læs mere på www.metropolis.dk