Kom ud i det blå med skovhjælperne

Publiceret 26-07-2018

Fredag og søndag i uge 30-33 kl.14-17 vil skovhjælperne stå parate ude foran Friluftshuset til at tage dig med på en sjov og hyggelig cykeltur rundt i Naturpark Amager.

Skovhjælperne har nemlig gjort en af Friluftshusets ladcykler i flot stand, så cyklen bare venter på, at du sætter dig til rette, læner dig tilbage og nyder turen med vind i håret. Med guidernes hver især skæve facon, kan du vælge at få en semiguided tur med både sandfærdige og til dels hjemmebryggede historier om naturen og områderne i Naturpark Amager.

Cykelprojektet er et pilotprojekt, som har til formål at underbygge skovhjælpernes mangeartede opgaver, hvor en af opgaverne indgår i en servicefunktion om at sørge for den gode oplevelse på Naturcenteret og naturen for besøgende. Naturcenteret besøgstal på ca. 200.000 årligt er stigende, og dette er en oplagt mulighed til at styrke skovhjælpernes kerneværdier som bygger på: respekt, selvværd og udvikling, og en øvelse i at formidle naturen overfor et publikum.

Cykelturene kræver ikke forhåndsbestilling, så du møder bare op og vælger enten at tage en kort tur af en 30 min.’s varighed eller en lang tur på en times tid. God fornøjelse!

Priser:

30 min.:  75 kr.

1 time:  150 kr.

Om Amager Skovhjælpere

Amager Skovhjælper holder til på Naturcenter Amager og er en rummelig arbejdsplads med arbejds- og uddannelses tilbud til mennesker med særlige behov eller på kanten af arbejdsmarkedet.  Arbejdet omkring centeret og i naturen er den aktive ramme om udvikling, afklaring og opkvalificering for skovhjælperne.
Du kan besøge deres Facebookside her, og læse mere om deres projekter.