Ny app gør det lettere at orientere sig i Naturpark Amager

Publiceret 03-07-2018

Naturpark Amager står for "fordybelse, natur og leg - midt i storbyen." Nexus Kommunikation A/S har udviklet en app, som viser vej til naturparkens enestående natur og dyreliv. Den indeholder informationer, adgangsveje, ruter og stier, så du kan få det bedste udbytte af dit besøg i naturparken, som strækker sig hele 25 km. fra Dragør til Islands Brygge.

Naturpark Amager App. Foto: Nexus Kommunikations A/S

Naturparken er fredet, og der er kun få skilte. Med app'ens kort og ruter kan du lettere finde vej. Ved hjælp af forskellige lag kan du vælge de ting, der interessere dig mest.

App'en stilles gratis til rådighed for Naturpark Amagers brugere. Ved at tilmelde dig notifikationer kan du få relevante oplysninger og nyheder om naturparken.

 
Medieproducent Ebbe Kyrø står bag udviklingen af app’en, og han fortæller:”Naturpark Amager er et enestående tilbud for at komme tæt på fine naturoplevelser. Men det kæmpestore område kan være svært at finde rundt i. Der manglede ganske enkelt en app til at guide naturelskere og motionister rundt i de mange tilbud og oplevelser, som naturparken byder på."

 
Formålet med app’en

Naturpark Amager er en kæmpe attraktion i et bynært naturområde. Det skal være let at færdes i naturparken og få et optimalt udbytte af et besøg uanset formålet. App’en giver et let overblik over faciliteter og naturoplevelser, og den giver mulighed for at navigere rundt mellem seværdighederne. Dermed vil den understøtte interessen for naturen og det aktive fritidsliv.

 

Notifikationer

App’en har indbygget en funktion til notifikationer, så brugerne fastholdes og serviceres med relevante informationer, når de opstår. Det er hensigten at sende notifikationer 3-5 gange årligt, når der er særlige begivenheder.

 

Opbygning

App’en er opbygget med en fast venstremenu, hvor man kan vælge en række områder, som relaterer sig til hhv. Naturpark Amager og selve app’en. Visning af ikoner på app’en sker gennem valg af lag. Ved åbning vises alle lag, men eller kan man vælge mellem 6 Servicefaciliteter (toiletter, p-pladser m.m.) og 16 Naturfaciliteter (shelter, bålsted, fugleskjul m.m.).  Valget sker ved simpel afkrydsning.

 

Vejvisning

Ved at trykke på find-vej-ikonet kommer brugeren over på kortet, hvor der er vejvisning rundt i naturparken. Dermed er det let at finde vej mellem de forskellige seværdigheder.

 

"I Naturpark Amager synes vi det er dejligt, at nogen har grebet muligheden og udviklet en app som har til formål at vise naturparkens herlighedsværdier og inspirere til oplevelser på egen hånd." Line Dohn, kommunikationsmedarbejder Naturpark Amager. 

 

Hent app’en gratis

App’en er udkommet til både iPhone og Android og kan hentes gratis på hhv. App Store og Google Play.

 

Udbydereren er Nexus Kommunikation A/S:

Østre Messegade 2

2650 Hvidovre

www.nexus.dk
Obfuscated Email

Nexus Kommunikation A/S har udviklet en app med udgangspunkt i oplevelser i Naturpark Amager, som kan hentes i Appstores både til Android og Iphone. 

App'en udvikles løbende og har du spørgsmål og tilføjelser kan du rette henvendelse til Nexus Kommunikation A/S på Obfuscated Emailsom er afsender, udvikler og distributør af indholdet. 

Obfuscated Emailoto: Nexus Kommunikation A/S