Glimt fra en vellykket Naturpark Amagerdag

Publiceret 28-06-2018

4 forskellige steder, i samme tidsrum, blev der afholdt Naturpark Amager Safari for alle onsdag d. 27. juni med bud på mange af de aktivitetsmuligheder og naturoplevelser som naturparken kan tilbyde samt muligheden for at høre nærmere om planerne for Naturpark Amager.

En vellykket aften blev det til, da der blev afholdt Naturpark Amagerdag en helt almindelig onsdag aften i tidsrummet kl.16-20. 

På Amager Fælled kunne du få inspiration til at "lege i det fri" og bruge naturen til både at styrke din aktive og kreative åre, hvor foreningerne KGU (Kidz & Girlz united), Familieidræt og AMOK (Amager Orienteringsklub) havde planlagt en masse aktiviteter i form af kunst med naturmaterialer, sjove børnelege og orienteringsløb.

Ved Store Høj var der smagsprøver på ”Nordens Wasabi” (godkendt af Japanske turister) og brændenældepesto, samt en lille snak med vejlederne fra naturskolerne om, hvad man selv kan finde af lækkerier i naturen og naturparken.

På formidlingsbroen Dæmningsvej var der gang i den helt store fangst, hvor man både kunne stryge rejer med net, smage på en friskfanget skrubbe tilberedt på et lille kogeblus og tage sig en dukkert i bølgen blå.

I det otte meter høje tårn på Kongelundsfortet firede modige børn og voksne sig ned, og her kunne de besøgende også give sig i kast med at skyde med bue og pil.

Naturpark Amagerdagen havde til formål at vise besøgende hvilke forskellige muligheder for naturoplevelser og aktiviteter naturparken byder på samt give muligheden for at høre lidt om fremtidige planer for Naturpark Amager.

Arrangementet var støttet af Nordea-fonden og Friluftsrådets udlodningsmidler for friluftsliv.

Find os på de Sociale Medier

Du kan få mere information om arrangementer og initiativer samt se flere billeder fra Naturpark Amager ved at følge os på:

Instagram og Facebook.