THE NIGHT af hello!earth

Publiceret 05-06-2018

– en 14 timers iscenesat rejse gennem natten med naturens grænseløshed som inspiration

DATO Tors.-lør. 7., 8., 9. juni kl. 19.30-09.00

MØDESTED Oplyses efter billetreservation

BILLETRESERVATION

Send en mail til Obfuscated Email med THE NIGHT VESTAMAGER i emnefeltet. Husk at skrive hvilken dato, du ønsker at overnatte.
NB! Der er kun et meget begrænset antal pladser per nat, og vi tager derfor forbehold for udsolgt. Din tilmelding er garanteret, når du har modtaget en bekræftelse per mail.

Bevæbnet med tandbørster og soveposer forandrer vi verden. Velkommen til en ekstraordinær oplevelse, hvor det daglige ritual - at gå i seng, sove, drømme og vågne på ny - transformeres til en sanselig visionsrejse ind i drømmen om et post-nu.

THE NIGHT er på én gang sansestærkt totalteater, futuristisk tænketank og meditativt frirum. På en 14-timers iscenesat rejse gennem natten overgiver 30 mennesker sig sammen til det ukendte. En kollektiv udforskning af søvnens kraft som katalysator for at gentænke samfund, økonomi og fællesskab.

Aftenens ritualer forbereder os til at sove og drømme sammen, og inden du lægger hovedet på puden, kan du foretage dit valg af natlige drømmetjenester - eller du kan overgive dig helt til søvnen natten igennem. Om morgenen mødes vi, med nattens skrøbelighed og grænseløshed i kroppen, til en samtale om det, vi drømmer om at forandre.

I Naturpark Amager er vi omgivet af naturens grænseløshed. Med inspiration fra økosystemernes bæredygtige perfektion – som alternativ til storbyen – er der grobund for at gentænke, hvordan vi gøder til morgendagens høst.

THE NIGHT er skabt af hello!earth og præsenteres af Metropolis – en sommer med performance og kunst i byens rum. Opførelserne 7., 8., 9. juni præsenteres i samarbejde med Naturstyrelsen.

www.metropolis.dk

PRAKTISK

Mødested oplyses efter billetreservation.
Medbring sovepose og tandbørste. Der er madrasser og lagner til alle.
Der vil være et let aftenmåltid samt morgenmad.

Det er vigtigt, at du kan deltage i hele forløbet kl. 19.30-09.00.

Minimumsalder: 15 år

NB! THE NIGHT er på engelsk

OM HELLO!EARTH

Hos hello!earth er publikum i centrum som medskabere af de kunstneriske værker. Publikum oplever, sanser og agerer i forestillinger, der udforsker vores bevidsthed og myten om virkeligheden. Gennem flere år har hello!earth arbejdet med at udvikle nænsomt iscenesatte forløb, der medfører en skærpet opmærksomhed og bevidsthed i en søgen efter nye åndelige og sansende fællesskaber.

Med input fra filosoffer og eksperter skaber hello!earth et kunstnerisk laboratorium med plads til store og skrøbelige visioner. Her kan nye tanker og idéer blive til virkelighed, og her skaber man verden i stedet for at konsumere den.