Flot omtale af udviklingen af Naturpark Amager

Publiceret 15-01-2019

Kåringen af teamet Møller & Grønborg med ADEPT, SNC-Lavalin Atkins og BARK Rådgivning som vindere af projektkonkurrencen til udvikling af Naturpark Amager kom vidt omkring.

Foto: Peter Sørensen

Billedtekst: Vinderteamet Møller & Grønborg med ADEPT, SNC-Lavalin Atkins og BARK Rådgivning takker for sejren. Prisoverrækkelsen fandt sted på Kalvebod Fælled Skole, hvor man ikke må have sko på indendørs. Derfor de blå overtrækssko. Foto: Peter Sørensen

Et hold bestående af Møller & Grønborg med ADEPT, SNC-Lavalin Atkins og BARK Rådgivning kunne torsdag den 10. januar lade sig hylde som vindere af projektkonkurrencen for udvikling af Naturpark Amager.

Vinderforslaget kommer med sit bud på arkitektoniske udformning af tre nye hovedindgange ved Naturcenter Amager, Asger Jorns Allé og DR Byen og fire friluftsfaciliteter langs kysten. De nye anlæg skal åbne naturparken op for nye og gamle brugere, skabe nye muligheder for naturoplevelser og friluftsliv og fungere som pejlemærker, når brugerne bevæger sig rundt i naturparken.

Vinderprojektet og udviklingen af Naturpark Amager har fået flot omtale i både landsdækkende, regionale og lokale medier. Du kan læse artiklerne og se tv-indslaget i bunden af denne artikel.

Projektkonkurrencen er udskrevet af Naturstyrelsen, Københavns Kommune og By & Havn på vegne af partnerskabet bag Naturpark Amager. Projektprogrammet for Naturpark Amager er støttet af Nordea-fonden med 55 millioner kr. og udlodningsmidler til friluftsliv fra Friluftsrådet med 5 millioner kr. Ud over den løbende drift og udvikling støtter partnerskabet projektet med 37 millioner kr.

Læs mere om projektprogrammet.

Amager Bladet

Berlingske

Byens ejendom

Byg Tek

Byggeri.dk

Building-supply

DK-Nyt

Dragør.dk

Dragør Nyt

Magasinet Kbh.

Molio.dk

Politiken Byrum

TV2 Lorry - her og her

Ørestad avis - her, her og her