Luk op for Naturpark Amagers egen julekalender

Publiceret 29-11-2019

I 24 afsnit viser naturvejleder Jes Aagaard sine absolutte yndlingsudsigter i Naturpark Amager.


Nu er det altså jul igen, det la’r sig ikke skjule.
Ej heller i Naturpark Amager, som i år udsender et særligt bidrag til løjerne i form af helt egen julekalender.

I 24 små afsnit viser naturvejleder Jes Aagaard nogle af sine yndlingsudsigter i naturparken frem. Bag lågerne vil der med garanti vise sig helt nye perspektiver på det mere end 3500 hektar store sammenhængende naturområde, lover han:

- Selvom vi er placeret midt i hovedstaden, er det de færreste som kender alle naturparkens hjørner og kanter, fortæller Jes Aagaard. Derfor synes vi det er en oplagt lejlighed til at vise nogen af dem frem og forhåbentlig inspirere endnu flere til at komme herud og nyde dem.

Der vil både være de kendte og populære udsigter, men der bliver også lejlighed til at dykke ned i steder hvor de færreste har været.

- Selvom vi blot er en halv times cykeltur fra Københavns centrum, kan vi herude byde på noget så eksotisk som nærmest uopdagede og uberørte steder, forklarer naturvejlederen, som selv har haft sin gang i området i mere end tyve år.

- Nu vil jeg selvfølgelig ikke afsløre hvad der gemmer sig bag lågerne, men vi kommer vidt omkring og har faktisk planer om at ramme en række steder i naturparken, hvor jeg aldrig selv har været, smiler Jes Aagaard, der med egne hænder har ladet fremstille den låge, som dagligt skal åbnes frem mod 24. december.

Naturpark Amagers julekalender kan følges på instagram.com/naturparkamager, facebook.com/naturparkamager og #naturparkamager.
Første afsnit er selvfølgelig tilgængeligt søndag 1. december. 

Find dem her