Kom til Nat i Naturpark Amager

Publiceret 08-08-2023

Gå på opdagelse i nattens natur 2. - 3. september.

Foto: Adam Grønne
Foto: Adam Grønne

Kom til Nat i Naturpark Amager, hvor vi sammen udforsker nattens mange muligheder.
Gennem aftenen og natten skal vi høre fortællinger i lejrbålets skær, spise sammen og drage på eventyr blandt nattens dyr og lyde. Og ikke mindst opleve når naturen omsluttes af nattemørket.

Vi slår lejr ved lejrpladsen Viben i Pinseskoven.
Her kan du enten opslå dit eget telt eller booke plads i en af naturparkens to lavu-telte eller vores hængekøjer.

Der er mulighed for at bestille en lækker bålmenu, tilberedt i samarbejde med vores unge naturparkguider. Desuden er der naturligvis også mulighed for at tilberede sin egen medbragte mad over bål. Vi sørger for rist og brænde.

Bålpladsen ligger i Pinseskovens sydlige ende (lige nord for Hejresøen) og har du ikke mulighed for at tage dertil på egen hånd, tilbyder vi transport fra Naturcenter Amager til p-pladsen ved Frieslandsvej og spadserer sammen de sidste 500 meter til pladsen.

Uanset om du sover i eget telt eller lejer naturparkens lavvuer og hængekøjer, skal du selv medbringe sovepose og et godt liggeunderlag. Medbring desuden tallerken og bestik – også hvis du bestiller bålmenuen.

Der er mulighed for at deltage i fælles transport fra Naturcenter Amager til parkeringspladsen ved Frieslandsvej, hvorfra vi spadserer de sidste 550 meter til bålpladsen og samme vej retur dagen efter.


Det er gratis at deltage i Nat i Naturpark Amager, men kræver tilmelding på BILLETTO linket herunder.

Dog koster bålmenuen 50 kroner pr kuvert, mens brug af naturparkens hængekøjer og lavvutelte ligeledes koster 50 kroner pr person.
(Obs: Der er begrænsede pladser til såvel bålmenu, som til naturparkens overnatningstilbud.)


JEG VIL GERNE TILMELDE MIG NAT I NATURPARK AMAGER